Handelsbetingelser

Bestilling
Bestilling af varer sker via inderst-inde.dk
Du vil automatisk modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling.

Betaling
Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner og incl. moms.
Betaling kan ske via betalingskort, MobilePay eller via overførsel fra netbank. Betaling med betalingskort gennemføres først når varen afsendes fra os.

Ved overførsel via netbank, afvent venligst en bekræftelse fra os, om at dine varer er på lager, og klar til levering inden du overfører.

Levering
Levering sker via PostNord. Vi sender din bestillingen indenfor 1-3 hverdage. Ønskes betaling via netbank, afsendes ordren, når beløbet er indgået på vores konto.

Du vil modtage et link med Track & Trace, så du kan følge din pakke.
Inderst-inde.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Fragt
Forsendelsesomkostningerne til Danmark:
PostNord Uden Omdeling kr. 39,00.
PostNord Med Omdeling kr. 55,00.
PostNord til Firma kr. 55,00.
Ønskes sendt til en bestemt pakkeboks eller lign. Klikkes i “Anden leverings adresse”, og adressen tilføjes.
Skal pakken sendes til anden privat adresse, så husk at påføre dennes mobil og email adresse, så PostNord kan advisere om afhentning.

Ved køb på over kr. 600,00 leveres varerne gratis til dig i Danmark.
Pakken sendes uden omdeling med PostNord. Ønskes sendt til specifik pakkeboks eller lign. klikkes i “Anden leverings adresse”, og adressen tilføjes.

Ved forsendelser til Grønland beregnes fragten iflg. gældende priser hos PostNord.
Til Færøerne, henviser vi til vores forhandler deroppe.
Vi har desværre ikke mulighed for at sende fragt frit ved køb af min. kr. 600,00 til ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne.

Reklamation

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Bemærk at reklamationsretten kun er gældende, hvis vaskeanvisningen, som er påsyet  varen, er overholdt. Reklamationen bedes sendt til nedenstående adresse. Kopi af faktura samt en beskrivelse af problemet bedes vedlagt. 

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen af varen. 

Du bedes inden for 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Dette gøres på mail info@inderst-inde.dk. I mailen skal du tydeligt gøre os opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse, uden først at give os meddelelse om dette.

Fortrydelsesretten gælder ikke forhandlere.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter du har meddelt os at du fortryder dit køb.
Du skal afholde udgifterne i forbindelse med returneringen af varen.

Returretten forudsætter dog, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. I original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand, med påhæftet labels, således at inderst-inde.dk uden problemer kan sælge varen igen. Idet den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for inderst-inde.dk, vil varen ikke kunne anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget.

Du hæfter for evt. forringelse af varens værdi. Du må prøve varen på samme måde som i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, som betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun for en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette afhænger af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må prøve varen men ikke tage den fysisk i brug.

Sammen med varen bedes du vedlægge en kopi af fakturaen.

Ønsker du dine penge tilbage, gennemfører vi tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Vi returnerer dit tilgodehavende, så snart varen er modtaget, kontrolleret, og lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

Ønsker du varen byttet til anden model eller størrelse, bedes dette oplyst.

Varer returneret pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Ansvarsbegrænsning

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer, varer i restordre samt tastefejl.

Kontakt- og firmaoplysninger:

Varer returneres med levering til følgende adresse:
Inderst-Inde 
Strandengen 1
Skuldelev
4050 Skibby.

Spørgsmål vedr. modellerne eller bestillingsproceduren:

Telefon 40 68 46 91
info@inderst-inde.dk

Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Kreditkort oplysninger formidles via inderst-inde.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse og gemmes ikke af inderst-inde.dk.

www.inderst-inde.dk er en del af Ki-Ma Import A/S – Et dansk familie aktieselskab.

Inderst-Inde.dk

En del af Ki-Ma Import A/S

Inderst-Inde.dk

Frit kan vælge mellem lingeri, undertøj og tilbehør.